Ginsmagning


Ginsmagning

Gin er det nye sort, og alle vil gerne drikke gin i drinks, men gin er meget mere end den simple Gin&Tonic. Og vidste du, at gin er smagssat med enebær? Selvom gin bestemt ikke er en ny spiritus, så er den blevet meget populær de seneste år. Derfor vil vi gerne invitere dig indenfor til ginsmagning, så du kan lære mere om gin, og hvordan de forskellige smagsnuancer differentierer sig i de forskellige typer af gin.

Ginsmagning i Aarhus

Vinsmagning er noget, vi har gjort os i siden vi åbnede. Vi lever og ånder for vin og spiritus, herunder Gin, og elsker at dele vores passion for vin og hele universet omkring vin med vores gæster. Vi vil gerne give en god og mindeværdig oplevelse, som er helt unik i vores stemningsfyldte og hyggelige lokaler. Vi vil samtidig gerne kunne give dig mere end bare en fantastisk vinoplevelse og inviterer dig derfor også forbi bare for at kunne lære noget nyt om gin.

Ginsmagning hos os giver dig mulighed for at smage de forskellige typer af gin, og hjælpe dig med at finde præcis den type gin, der falder bedst i din smag. Det giver dig en hyggelig aften sammen med en masse søde mennesker, der også har en interesse i at blive klogere på ginens verden. Du har selvfølgelig mulighed for at tage en ven, veninde eller date under armen og dele den hyggelige oplevelse med én, du holder af.

Mange forskellige Gin til smagning

Vil du gerne smage på verdens dyreste gin? Det har du mulighed for til en ginsmagning hos os. Der er uden tvivl noget helt unikt ved verdens dyreste gin, og den er værd at prøve. Du får selvfølgelig også mulighed for at smage en masse andre lækre slags gin, der også vil give dig en smagsoplevelse uden lige. For en gin er ikke blot en gin, og det vil du også finde ud af til en af vores lækre ginsmagninger.

Lokaler i hjertet af Aarhus

I vores stemningsfyldte lokaler i hjertet af Aarhus vil vi sørge for at give dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi vil gøre en ginsmagning til noget helt unikt, hvor du har mulighed for virkelig at komme ind i vores univers og få del af vores passion for spiritus. Til en af vores smagninger vil du naturligvis få rig mulighed for at få en masse viden om de forskellige gins, så du også går hjem med en god pose af viden. Vi elsker at dele ud af vores passion, når vores gæster har interessen, og vi forstår også, når man gerne vil sidde og nyde et glas i god ro og orden – der er plads til det hele hos os.

Hos Pinot gør vi en dyd af at give en god service, og vi vil ikke bare være den typiske vinbutik – vi vil gerne gøre det til en oplevelse at besøge os, hvorfor vi har vores stemningsfyldte bar, som åbner op for smagninger af både vin og gin. Vi gør dette for at tilbyde dig noget ekstra end blot at komme ind og købe vin og spiritus. Hele oplevelsen vil vi gerne give dig og dem du holder af, for at sørge for, at I kan gå hjem med en fantastisk oplevelse i bagagen. Vi ses hos Pinot Vin i hjertet af Aarhus.