Vinsmagning

Vinsmagning

I vores hyggelige vinbar holder vi vinsmagninger for dig, som gerne vil have en fantastisk oplevelse i vinens verden. Det kan være, at du gerne vil prøve at smage en masse forskellige slags vine for at blive klogere på din egen smag, og for at blive klogere på paletten af vintyper, druesorter og områder der findes. Du får selvfølgelig mulighed for at smage en masse lækre vine, og få ekspertviden med undervejs, så du netop får en større forståelse for vin og en rigtig god oplevelse med dig hjem.

Vinsmagninger for dig og dine nærme

Er dig, dit firma eller dine kollegaer på udkig efter en hyggelig aften, der vil give jer en oplevelse, I vil kunne huske i mange år? Kom til vinsmagning hos Pinot, hvor vi kan holde et privat arrangement udelukkende for jer med fokus på den unikke oplevelse. I får rig mulighed for at smage forskelligartede vine, men også for at få viden omkring vinene, så I ved lidt mere, end I bare kan læse på flasken. Vi er altid klar på at dele ud af vores viden, og du kan aldrig spørge os for meget!

Der er forskellige vinsmagninger planlagt hvert år, hvor du kan vælge ud fra hvilken type vin, vi laver vinsmagning på. Det kan være rødvin, mousserende vine eller vine fra et bestemt område. Du kommer selvfølgelig til at smage vine fra forskellige årgange, så du kan smage dybderne og forskellen i smagene. Det er en sjov og hyggelig aften, og hvis du ikke allerede har prøvet at være til vinsmagning, så er det helt sikkert et besøg værd.

Bestemte vine, områder eller druesorter?

Hvis du er på udkig efter en vinsmagning i nogle bestemte vine, og måske for nogle af dine venner, veninder eller noget af din familie, så er det selvfølgelig også muligt. Vi har en hyggelig kælder, hvor vi kan holde et privat arrangement med vinsmagning til dig og dem, du gerne vil dele oplevelsen med. Vi vil gøre vores for, at I får en helt unik oplevelse, som I sent vil glemme.

En vinsmagning hos Pinot er en hyggelig oplevelse, hvor du får mulighed for at komme helt tæt på vores vineksperter og deres store viden om vin. Du har mulighed for at lære en masse om vin, hvis det er en af dine interesser. Desuden får du selvfølgelig også lov til at smage på en masse forskellig vin og for at blive klogere på dine egne smagsløg. Det kan jo være, at du stadig ikke er helt sikker på, hvilke nuancer der henvender sig mest til dig, når det kommer til vin. Det får du mulighed for at finde ud af til en af vores hyggelige vinsmagninger, hvor vi gerne guider og deler ud af tips og tricks om kunsten at smage på vin.

Hos Pinot er vinsmagning en af de oplevelser, som vi elsker at give vores kunder. Det er en mulighed for os for at give dig en masse viden, men også en del af vores passion for vin og selvfølgelig en del af vores viden. Vi står også altid til rådighed til at svare på alle spørgsmål, som du måtte have om vin og spiritus.

Vi håber på at se dig til en af vores vinsmagninger i fremtiden og byde dig velkommen i vores vinunivers, der er huset i centrum af Aarhus i hyggelige lokaler.