Vinspecialist

Vinspecialist

Er du på udkig efter en god flaske vin til weekendens middag? Dér kan vi hjælpe dig hos Pinot Vin – vi er din lokale vinspecialist, hvor du får dygtig rådgivning om vine til enhver lejlighed. Vi er specialiserede indenfor alle slags vine, så vi altid kan give dig den bedste rådgivning. Du er mere end velkommen i vores butik, hvor vi kan tilbyde dig en personlighed rådgivning, så du er sikret den bedste vin til din mad, en hyggelig stund eller bare fordi.

En vinspecialists vinvalg til maden

Det kan være, at du allerede har styr på menuen til din middag, men bare mangler en god flaske vin eller to, der passer perfekt til maden. Det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med. Vi kan guide dig igennem en vinmenu til din middag, så alt spiller sammen og nuancer og smagsindtryk går op i en højere enhed ved at komplimentere hinanden. Det kan også være, at du gerne bare vil have en enkelt vin, der passer til hovedretten, og det kan vi som vinspecialist selvfølgelig også hjælpe med.

Hvis du endnu ikke helt ved, hvad I skal have at spise, så kan vi selvfølgelig også sagtens rådgive dig til et godt glas. Vores vinspecialist vil rådgive dig i forhold til din smag i vin, og finde noget vin, som passer til al slags mad. På den måde har du også mulighed for at få inspiration til din menu ud fra dit valg af vin. Du kan vælge en hel vinmenu eller blot en enkelt flaske, der passer til hovedretten.

Smag vinene i baren

Har du ikke planlagt en middag, men bare gerne vil nyde en god flaske vin i godt selskab, så kom endelig forbi vores butik i centrum af Aarhus og mød en af vores dygtige vinspecialister. Du kan få lov til at smage lidt forskellig vin og finde den helt perfekte flaske vin til dig, som du kan nyde i godt selskab. Vin skal nydes, og du kan selvfølgelig vælge at forkæle dig selv med en god flaske vin, eller det kan være, at du gerne vil fejre en du holder af.

En vinspecialist kan guide dig igennem en masse vin og give dig et bedre indblik i din egen vinsmag. Du har mulighed for at smage lidt forskellig vin for at finde ud af, hvilken slags vin, du bare er helt vild med. Vin handler meget om smag og nuancer, men også om personlig præference, så derfor kan vi som vinspecialist give en god hjælpende hånd, hvis man ikke er helt stærk indenfor vinverden.

Kom forbi baren i hjertet af Aarhus

For os handler det om at give dig en god service, og derfor vil vi gerne sørge for, at du altid har mulighed for at snakke med en kompetent vinspecialist, når du kommer på besøg i vores forretning. Du får mulighed for at komme ind i vores vinunivers, som vi brænder så meget for, og får del af vores passion og viden omkring vine.

Vi vil gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse, men også sørge for at du kommer hjem med den perfekte flaske vin til din smag. Der passer til dit middagsselskab eller som du kan nyde for dig selv eller sammen med en du holder af.